Medlemsfordele

Som medlem står I stærkere

Som medlem af RådgivningsDanmark bliver rådgivningsorganisation en del af et rådgivningsfagligt fællesskab, der arbejder for at løfte og udvikle kvaliteten og fagligheden i branchen.

Brancheforeningen er desuden et forum for udvikling af fælles politiske dagsordener og en mulighed for at påvirke den samlede branche.

Det får vores medlemmer

  • Mulighed for akkreditering. At blive akkrediteret betyder at få et kvalitetsstempel på sin rådgivning. Det legitimerer og stiller rådgivningen stærkere både over for brugere, samarbejdspartnere og finansieringskilder. Læs om akkreditering.
  • Adgang til arrangementer. Der afholdes temadage, netværksmøder og kvalitetsseminarer, hvor aktuelle og relevante faglige temaer behandles. Formålet er at videndele og sparre og derved løfte den samlede kvalitet i branchen. Se aktuelle faglige arrangementer.
  • Adgang til medlemsnet. På vores medlemsnet ligger RådgivningsDanmarks kvalitetsmodel, hvor I kan få inspiration til arbejdet med akkreditering og kvalitet.
  • Et socialt rådgivningsfagligt fællesskab. RådgivningsDanmark faciliterer sparring, videndeling og udvikling, så vi sammen bliver dygtigere. RådgivningsDanmark arbejder også for at synliggøre medlemmernes vigtige arbejde og for at være et talerør for branchen.
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.