KL 11:00 - 13:45

Sted: Valby Kulturhus (Teatersalen)

Valgårdsvej 4, 2500 København, Danmark

Kvalitetsseminar 2024

På det årlige kvalitetsseminar stiller vi skarpt på kvalitetsarbejdet i foreningen. Der bliver givet en status på akkrediteringsordningen, og i år vil vi desuden sammen se nærmere på vores kvalitetsmodel. Er der emner eller perspektiver med relevans for kvaliteten af rådgivning, som kvalitetsmodellen ikke rummer i dag? Eller er der noget, vi kunne ændre på? Kvalitetsseminaret 2024 bliver således startskuddet for udarbejdelsen af Kvalitetsmodel 4.0.

Seminaret er for alle medlemmer af RådgivningsDanmark, og det er obligatorisk for alle akkrediterede medlemmer at være repræsenteret på mødet. 

PROGRAM
Dagens program følger her på siden.

TILMELDING
Tilmelding sker nedenfor. Tilmeldingsfristen er d. 3. maj 2024.

OBS: Mødet er planlagt til fysisk fremmøde, men hvis du kommer fra en organisation, som ligger uden for hovedstadsområdet, og derfor ikke har mulighed for at deltage fysisk, vil der også være mulighed for at være med online. Det vælger du i forbindelse med tilmeldingen.

Husk, at melde afbud via info@radgivnings.dk, hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage i arrangementet. Udebliver du uden at melde afbud, vil vi opkræve et gebyr på 250 kr. via faktura til din organisation.

Tilmeldingsfrist

3 maj, 2024

Andre arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.