KL 09:00 - 13:00

Sted: La Oficina

Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg, Danmark

Ledernetværket: Tag konfrontationen i dit lederskab

Tag konfrontationen i dit lederskab – og skab modig dialog og ægte forandring

Konflikter og konfrontationer er en del af lederens hverdag. De kan opleves som forstyrrende og påvirke fagligt fokus og den gode stemning. Men hvis du som leder tør kigge nærmere på, hvad en konfrontation er udtryk for, kan du bidrage til både bedre resultater og en højere trivsel.

I løbet af oplægget arbejder vi med, hvad forskellen er på konflikter og konfrontationer, og hvilke slags konfrontationer, der findes.

Konfrontationer giver ofte et følelsesmæssigt ubehag – både hos os, der tager initiativet, men også hos dem vi konfronterer. På dagen arbejder vi med, hvordan vi får kompetencerne og ikke mindst modet til at være i det følelsesmæssige ubehag for et øjeblik og derved turde konfrontere, selv om det kan påvirke harmonien – og måske gøre os selv usikre. Vi undersøger også, hvordan vores værdier påvirker vores måde at indgå i konfrontationer på, og hvorfor nogle konfrontationer opleves som særlig udfordrende for os.

Oplægget bidrager med ny viden og konkrete værktøjer til at arbejde med de vigtige og nødvendige konfrontationer og giver samtidig input til, hvordan du kan arbejde med konfrontationer i din dagligdag som leder af en rådgivning.

Der er morgenmad fra kl. 8.45 og programmet starter kl. 9.

Program:

  • Velkommen og præsentation af dagens tema v/ RådgivningsDanmark
  • Tag konfrontationen i dit lederskab – og skab modig dialog og ægte forandring v/ Birgitte Nortvig
  • Ledersparring i faste grupper 
  • Frokost
  • Afrunding v/ RådgivningsDanmark

Om oplægsholderen:

Birgitte Nortvig har arbejdet som proces- og organisationskonsulent i 25 år og er forfatter til bøgerne ”Tag konfrontationen – skab modig dialog og ægte forandring” samt ”Rådgiverhåndbogen – værktøjer og metoder til værdiskabende rådgivning”.

Birgitte arbejder med ledelses- og organisationsudvikling i både statslige, kommunale og private organisationer - blandt andet hos Københavns Kommune, BUPL, Djøf og Klima-, Energi-, og Forsyningsministeriet.

Læs mere om Birgitte på hendes hjemmeside.

Forplejning:
En croissant eller bolle til morgenmad, frugt, vand, kaffe og the samt frokost.

Spørgsmål?
Har du spørgsmål eller vil du melde afbud? Så skriv til kvalitetskonsulent Signe Marie Toft smt@radgivnings.dk.

Tilmeldingsfrist

15 apr, 2024

Andre arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.