Analyser

Rådgivningsindblik 1/2022

Rådgivningsindblik 1/2022 Under coronapandemien har de sociale rådgivningstilbud – ligesom det resterende civilsamfund – spillet en uvurderlig rolle for mennesker, som har søgt støtte og hjælp. En spørgeskemaundersøgelse blandt RådgivningsDanmarks medlemmer viser, at nogle af de rådsøgendes problematikker er blevet mere komplicerede under coronapandemien, nye problemstillinger er kommet til, og rådgivningerne vurderer, at pandemiens negative …

Rådgivningsindblik 1/2022 Læs videre »

Rådgivningsindblik 1/2021

Rådgivningsindblik 1/2021 Bliv klogere på det gratis, sociale rådgivningsfelt med denne analyse, der blandt andet rummer data om de forskellige typer af rådgivning, de tematikker, der rådgives om, og hvordan finansieringen finder sted.

Rådgivningsindblik 2/2020

Rådgivningsindblik 2/2020 Som så meget andet, påvirkede corona det gratis, sociale rådgivningsfelt i 2020. Derfor indeholder årets analyse fra RådgivningsDanmark spørgsmål, der er specifikt relateret til coronapandemiens konsekvenser for feltet. Det gælder blandt andet, hvordan hjemmerådgivning er blevet håndteret og hvilke sociale indsatser, rådgivningerne vurderer, at det er vigtigt at fokusere på fremover.

Rådgivningsindblik 1/2020

Rådgivningsindblik 1/2020 Igennem coronakrisen har de gratis, sociale rådgivningstilbud fortsat løftet en stor opgave og vist høj grad af kreativitet og omstillingsparathed. Et spørgeskema, gennemført i foråret 2020 af RådgivningsDanmark, viser, at langt størstedelen af rådgivningerne måtte tilpasse deres tilbud som følge af pandemien. Det betød blandt andet nye tilbud og ændrede åbningstider.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.