Analyser

Rådgivningsindblik 1/2023

Rådgivningsindblik 1/2023 Bliv klogere på det gratis, sociale rådgivningsfelt med denne analyse, der blandt andet rummer data om de forskellige typer af rådgivning, de tematikker, der rådgives om, og hvordan finansieringen finder sted.

Befolkningsundersøgelse 2023

Befolkningsundersøgelse 2023 RådgivningsDanmark fik i maj 2023 gennemført en undersøgelse om danskernes behov for og brug af de sociale rådgivningstilbud. Data er indsamlet af Voxmeter i perioden d. 20. april til d. 30. april 2023, og undersøgelsen er repræsentativ for hele den danske befolkning, som er 18 år og ældre.

Rådgivningsindblik 2/2022

Rådgivningsindblik 2/2022 Bliv klogere på det gratis, sociale rådgivningsfelt med denne analyse, der blandt andet rummer data om de forskellige typer af rådgivning, de tematikker, der rådgives om, og hvordan finansieringen finder sted.

Rådgivningsindblik 1/2022

Rådgivningsindblik 1/2022 Under coronapandemien har de sociale rådgivningstilbud – ligesom det resterende civilsamfund – spillet en uvurderlig rolle for mennesker, som har søgt støtte og hjælp. En spørgeskemaundersøgelse blandt RådgivningsDanmarks medlemmer viser, at nogle af de rådsøgendes problematikker er blevet mere komplicerede under coronapandemien, nye problemstillinger er kommet til, og rådgivningerne vurderer, at pandemiens negative

Rådgivningsindblik 1/2021

Rådgivningsindblik 1/2021 Bliv klogere på det gratis, sociale rådgivningsfelt med denne analyse, der blandt andet rummer data om de forskellige typer af rådgivning, de tematikker, der rådgives om, og hvordan finansieringen finder sted.

Rådgivningsindblik 2/2020

Rådgivningsindblik 2/2020 Som så meget andet, påvirkede corona det gratis, sociale rådgivningsfelt i 2020. Udover statistik om rådgivningsfeltet i 2019 indeholder årets analyse fra RådgivningsDanmark derfor også spørgsmål, der er specifikt relateret til coronapandemiens konsekvenser for feltet. Det gælder blandt andet, hvordan hjemmerådgivning er blevet håndteret og hvilke sociale indsatser, rådgivningerne vurderer, at det er

Rådgivningsindblik 1/2020

Rådgivningsindblik 1/2020 Igennem coronakrisen har de gratis, sociale rådgivningstilbud fortsat løftet en stor opgave og vist høj grad af kreativitet og omstillingsparathed. Et spørgeskema, gennemført i foråret 2020 af RådgivningsDanmark, viser, at langt størstedelen af rådgivningerne måtte tilpasse deres tilbud som følge af pandemien. Det betød blandt andet nye tilbud og ændrede åbningstider.

Rådgivningsindblik 3/2019

Rådgivningsindblik 3/2019 Bliv klogere på det gratis, sociale rådgivningsfelt med denne analyse, der blandt andet rummer data om typerne af rådgivning, de tematikker, der rådgives om, og hvordan finansieringen finder sted.

Rådgivningsindblik 2/2019

Rådgivningsindblik 2/2019 Mange rådgivninger har kontakt til brugere, som kontakter dem dagligt eller meget ofte over en længere periode. Det kan være uhensigtsmæssigt for brugeren og slide på rådgiverne, fordi de oplever, at de har svært ved at hjælpe brugerne. På baggrund af en undersøgelse blandt RådgivningsDanmarks medlemmer giver vi et indblik i denne type

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.