Få dækket gebyr til rådgivningsfagligt modul på Københavns Professionshøjskole

RådgivningsDanmark og Københavns Professionshøjskole har indgået samarbejde om et diplommodul, der er særligt målrettet rådgivningsfeltet. Læs mere om, hvordan du kan søge om gebyrfri deltagelse på det udviklings- og testmodul, der ligger i foråret 2024.

RådgivningsDanmark har indgået et samarbejde med Københavns Professionshøjskole om udvikling af et diplommodul under Den Sociale Diplomuddannelse, som er særligt målrettet rådgivningsfeltet. Projektet er støttet af TrygFonden, og formålet er at styrke rådgivningsfagligheden og brancheidentiteten. Projektet løber over 2 år og består af en udviklings-, test- og tilpasningsfase.

En del af bevillingen fra TrygFonden går til at tilbyde gebyrfrie pladser på to udviklings- og testhold. Det første hold startede i oktober og afsluttes med eksamen i starten af 2024. Hold 2 afvikles i foråret 2024, og det kan man nu søge om gebyrfri deltagelse på.

Ansatte og frivillige hos medlemmer af RådgivningsDanmark tilbydes langt størstedelen af disse pladser. Udvælgelsen af hvem der får dækket deres gebyr sker med udgangspunkt i at få deltagere med forskellige baggrunde, og især vil der være fokus på at få frivillige med på hold 2.

Det kræver godkendelse fra en leder at ansøge om gebyrfri deltagelse, og flere personer fra samme organisation kan ansøge om en plads.

Praktisk om undervisningen
På rådgivermodulet inddrages de studerendes rådgivningspraksis og erfaringer i undervisningen.

Der vil være 8 dage med undervisning fra kl. 10 – 15 fordelt over 4 måneder. Disse dage vil veksle mellem fysisk fremmøde, online undervisning og guidet selvstudie.

Herudover vil de studerende mellem undervisningsgangene skulle læse litteratur og andre forberedende studieaktiviteter.

  • Forløbet starter d. 19. marts 2024
  • Sidste undervisningsdag er d. 13. juni 2024

I løbet af november vil de endelige datoer for undervisning blive offentliggjort på Københavns Professionshøjskoles hjemmeside.

Sådan ansøger du om en plads på rådgivermodulet
Her kan du hente vejledningen, hvor du kan læse om retningslinjerne for fordelingen af pladserne, og hvordan du ansøger om at få dækket dine udgifter til deltagergebyret.

Her kan du hente skemaet for ansøgning om at få dækket deltagergebyret ved rådgivermodulet hos Københavns Professionshøjskole. Skemaet skal sendes til info@radgivnings.dk i én samlet fil. Ansøgningsfristen er d. 21. november kl. 23.59.

Du kan læse mere om modulet på Københavns Professionshøjskole her. Vi informerer Københavns Professionshøjskole, hvis du tildeles en af de gebyrfrie pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.