KL 10:00 - 14:00

Sted: RådgivningsDanmark

Martinsvej 7, 2. sal, 1926 Frederiksberg, Danmark

Skriveværksted i oktober: Arbejd med jeres kvalitetsbeskrivelse

Få arbejdsro til arbejdet med og sparring på kvalitetsbeskrivelsen på RådgivningsDanmarks skriveværksted.

RådgivningsDanmark faciliterer skriveværksted for rådgivninger, som ønsker at påbegynde eller fortsætte arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen i forbindelse med akkreditering. At deltage i skriveværkstedet kan også være første skridt hen imod tilmelding til akkreditering, og det er altså ikke et krav, at rådgivningen allerede er tilmeldt.

RådgivningsDanmark stiller lokale og en medarbejder til rådighed. Deltagerne er ikke forpligtede til at være tilstede hele dagen, men kan komme i det tidsrum og i det omfang, det passer. Husk at medbringe egen computer.

Man skal tilmelde sig skriveværkstedet og muligheden for tilmelding lukker fire dage før eventet. Vi vil bede jer skrive en mail til info@radgivnings.dk, hvis I kommer mere end én fra samme organisation, så vi kan sikre os, der er god plads til alle.

Rådgivningen kan også deltage i et skriveværksted online og få 1:1-sparring på arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen. Ønskes dette skal deltageren tilmelde sig via linket nederst på siden og sende en mail til info@radgivnings.dk med en angivelse af det tidsrum på dagen (mellem kl. 10-14), der ønskes 1:1 sparring.

Tilmeldingsfrist

12 okt, 2023

Andre Arrangementer & kurser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.