Hverdagsaktivisterne kan hjælpe med at skaffe nye frivillige

Hverdagsaktivisterne arbejder for, at københavnere med handicap får bedre mulighed for at blive frivillige. Det er også muligt for RådgivningsDanmarks medlemmer at søge frivillige den vej.

Omkring 70 % af RådgivningsDanmarks medlemmer har frivillige i deres rådgivninger. Ved at indgå et samarbejde med Hverdagsaktivisterne, som er et samarbejde mellem Københavns Kommune og foreningen Venner af Captum, kan man være med til at skabe lettere adgang for kommende frivillige med f.eks. et fysisk handicap.  

Hverdagsaktivisterne formidler kontakten
Hverdagsaktivisterne præsentere de foreninger, som de samarbejder med, i et inspirationskatalog, der blandt andet uddeles via Borgercenter Handicap. I kataloget kan potentielle frivillige læse om foreningerne, og de opgaver, der er mulighed for at varetage det enkelte sted.

Kataloget indeholder ikke kontaktoplysninger, men i stedet er det Hverdagsaktivisterne, som formilder kontakten mellem frivilligforeningen og den potentielle frivillige. På den måde hjælper de med at finde et godt match mellem foreningens behov og den frivilliges ønsker og ressourcer.

Find mere information 
Hvis et samarbejde med Hverdagsaktivisterne lyder interessant, kan man læse mere her eller kontakte projektleder Camilla Köhler Karlsson på telefon 61 61 09 90 eller mail FE2L@kk.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.