#Nyt fra sekretariatet

Samfundsvidenskabelig student med flair for kvantitativ metode

nov 29, 2017

RådgivningsDanmark er en lille og relativ nystartet brancheforening for sociale, gratis rådgivningstilbud til mennesker i komplicerede livssituationer.

I sekretariatet har vi fokus på at styrke hele rådgivningsfeltet gennem organisatorisk udvikling, synliggørelse af rådgivningsfeltet og kvalitetsudvikling af konkrete rådgivningstilbud. Vi arbejder tæt sammen både internt i sekretariatet og med vores medlemsorganisationer. Derfor værdsætter vi også åbenhed, imødekommenhed og god energi hos vores kolleger.

Om RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmarks vision er, at social, gratis rådgivning til mennesker i komplicerede livssituationer er let tilgængelig og af højeste kvalitet. Derfor arbejder vi for at styrke medlemsorganisationernes faglige udvikling ved at arbejde med fælles kvalitetsstandarder gennem en akkrediteringsordning og ved at facilitere videndeling og kvalitetsudvikling gennem netværk, faglige arrangementer mv. Foreningen drives af et sekretariat med tre ansatte, som administrerer akkrediteringsordningen, betjener bestyrelsen samt akkrediteringsnævnet og løbende udvikler tilbud til foreningens medlemmer samt skaber synlighed om rådgivningsfeltet generelt.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i RådgivningsDanmark bliver du en del af et mindre sekretariat og deltager i løsningen af sekretariatets mange og forskelligartede opgaver. Du vil desuden få særlige ansvarsområder og egne projekter, som vi forventer, du har mod på at drive med stor selvstændighed – og naturligvis med sparring fra dine kolleger.

Dine opgaver vil blandt andet være at

Om dig

Vi forestiller os, at du er påbegyndt kandidatuddannelsen på en samfundsvidenskabelig uddannelse, fx sociologi eller statskundskab. Hvis du har kendskab til det sociale rådgivningsarbejde er det et plus, men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du

Stillingen er på 15-20 timer ugentligt og foreløbigt tidsbegrænset til og med december 2018. Arbejdsstedet er Bredgade 25, København K. 1260.

Ønsker du at vide mere, kan du kontakte sekretariatsleder Trine Krab Nyby på tlf. 61317062. Send din ansøgning samt CV i samlet pdf til info@raadgivningsdanmark.dk senest den 15. januar kl. 12. Mærk ansøgningen ”Ansøgning til studenterstilling”. Vi holder ansættelsessamtaler primo uge 4 og forventer opstart per 1. februar eller hurtigst derefter.

Alle, uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering, opfordres til at søge stillingen.

Læs flere nyheder