#Nyt fra RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmark på Folkemøde

maj 07, 2018

Igen i år mødes meningsdannere, interesseorganisationer, medier og politikere på Folkemødet på Bornholm. I år deltager RådgivningsDanmark for første gang – som både ivrig lytter og debattør.

Hvis I har en debat eller et arrangement, som RådgivningsDanmark skal deltage i, er I velkomne til at kontakte sekretariatet.

Det vil RådgivningsDanmark gerne tale om:

Indsend rådgivningsrelevant arrangement

Forud for Folkemødet udarbejder RådgivningsDanmark et overblik over rådgivningsrelaterede debatter og arrangementer på Folkemødet. Medlemsorganisationer er derfor velkomne til at gøre opmærksom på debatter, der handler om rådgivning eller om rådgivningstilbuds udvikling og rammevilkår, som de selv afholder eller deltager i. Disse vil så indgå i det samlede overblik, som udsendes med RådgivningsDanmarks nyhedsbrev forud for Folkemødet.

Send kort information om debat eller arrangement senest den 1. juni 2018 til kommunikationsansvarlig Anna Eistrup.

Om Folkemødet på Bornholm

Folkemødet bliver afholdt fra den 14. til den 17. juni 2018 i Allinge, Bornholm. Mødet er et non-profit arrangement under Bornholms Regionskommune, hvis primære formål er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. Det gøres ved at skabe ny rammer for mødet mellem borgere, beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner.

Læs mere om arrangementet på folkemødet.dk

Kontakt

Kommunikationsansvarlig Anna Eistrup
Mail: aei@radgivnings.dk
Mobil: 61 31 70 64

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.