#Nyt fra RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmark på Folkemødet

apr 29, 2019

RådgivningsDanmark deltager igen i år på Folkemødet på Bornholm. Denne gang som vært for en debat – Den store kvalitetsdebat på rådgivningsfeltet – og som ivrig debattør.

Har I en debat eller et arrangement, som RådgivningsDanmark skal deltage i, er I velkomne til at kontakte sekretariatet herom.

Det vil RådgivningsDanmark gerne tale om:

Den store kvalitetsdebat på rådgivningsfeltet

Lørdag den 15. juni kl. 11.30 – 12.30 på Kæmpestranden, J28 – Det Sociale Netværk.

Gratis sociale rådgivningstilbud besvarede i 2017 mere end 264.000 henvendelser fra mennesker, der på en eller anden måde er faret vild i tilværelsen. Det er vigtige og alvorlige samtaler, og derfor skal kvaliteten af rådgivningen være i orden.

Brugerne har krav på rådgivning af god kvalitet. Bevillingsgivere efterspørger god kvalitet. Civilsamfundsorganisationerne skal dokumentere god kvalitet. Og frivillige vil gerne levere god kvalitet.

Men er vi enige om, hvad rådgivning af god kvalitet er? Og hvor de største udfordringer er i forhold til at sikre høj kvalitet på hele det sociale rådgivningsfelt? RådgivningsDanmark inviterer repræsentanter fra det frivillige sociale felt, bevillingsgivere og eksperter i kvalitetsudvikling til den store kvalitetsdebat.

Find arrangementet i Folkemødets online program for lørdag den 15. juni.

Panelet

Moderator: Astrid Læsø fra konsulentvirksomheden BETA.

Om Folkemødet på Bornholm

Folkemødet bliver afholdt fra den 13. til den 16. juni 2019 i Allinge, Bornholm. Mødet er et non-profit arrangement under Bornholms Regionskommune, hvis primære formål er at styrke demokratiet og dialogen i Danmark. Det gøres ved at skabe ny rammer for mødet mellem borgere, beslutningstagerne i erhvervslivet, interesseorganisationer og politikere fra Folketinget, EU, kommuner og regioner.

Læs mere om arrangementet på folkemødet.dk

Kontakt

Kommunikationsansvarlig Anna Eistrup på mail aei@radgivnings.dk eller mobil 61 31 70 64

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.