#Nyt fra RådgivningsDanmark

Overrækkelse af certifikater

sep 26, 2017

Torsdag d. 13. september holdt RådgivningsDanmark reception i de nye lokaler i Bredgade for at fejre de første akkrediterede rådgivninger i Danmark

De otte rådgivninger fik overrakt et certifikat af formanden for akkrediteringsnævnet, Jessy Mikkelsen. Rådgivningerne fik alle et par ord med på vejen fra RådgivningsDanmarks auditorer.

Stor tak

RådgivningsDanmark benyttede også anledningen til at sige særligt tak til tre hovedaktører, som har været med i tilblivelsen af foreningen.

Det Obelske Familiefond blev særligt fremhævet for deres økonomiske støtte gennem de første tre år og tro på foreningens berettigelse.

Socialt Udviklingscenter SUS har været foreningens sekretariat de første tre år og har spillet en stor rolle i udviklingsarbejdet og i sikringen af foreningens fremtid.

Liselotte Juul, akkrediteringsfaglig konsulent og auditor, har været en nøgleperson i udviklingen af RådgivningsDanmarks kvalitetsmodel og akkrediteringsordning.

RådgivningsDanmark takker medlemmer, samarbejdspartnere og venner for støtte, sparring og arbejdskraft i foreningens første år.


Repræsentanter fra de akkrediterede rådgivninger. Fra venstre: Børnetelefonen, Livslinien, Ventilen, Sexlinien og Privatsnak, Mødrehjælpens rådgivninger, LMS, GirlTalk.dk, Bryd Tavsheden.Rådgivere og koordinatorer fra Mødrehjælpen deltog i overrækkelsen og fejrede akkrediteringen.Bryd TavshedenVentilenMødrehjælpenLMSLivslinienGirltalk.dkBørnetelefonen


Receptionen blev holdt i RådgivningsDanmarks nye lokaler hos Frivilligrådet.
Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.