#Nyt fra RådgivningsDanmark

Nyt tilbud til medlemmer udenfor Sjælland

apr 04, 2019

Flere medlemsorganisationer med afdelinger udenfor Sjælland har efterspurgt bedre mulighed for at medarbejdere kan deltage i RådgivningsDanmarks faglige medlemsarrangementer. Derfor er foreningen netop gået i luften med et koncept for deltagelse for medlemmer udenfor Sjælland.

Lige nu tilbyder RådgivningsDanmark ekstern deltagelse i forbindelse med:

Derudover (gen)afholdes minimum ét temamøde i Jylland årligt. 

Et af formålene med medlemsarrangementer er at mødes, videndele og sparre om aktuelle faglige udfordringer. Derfor lægger RådgivningsDanmark op til, at medarbejderne mødes hos en medlemsorganisation udenfor Sjælland i forbindelse med arrangementer. Er det ikke muligt at deltage i et fælles fysisk møde, kan arrangementet følges via egen computer hjemmefra.

Alle medlemmer er selvfølgelig fortsat meget velkomne til at deltage i arrangementer i København og her møde resten af foreningens medlemmer.

Praktisk

RådgivningsDanmark er tovholder på afholdelse af medlemsarrangementer udenfor Sjælland. Det betyder, at foreningen sørger for, at

Tilmelding til ekstern deltagelse

Tilmelding til møder udenfor Sjælland foregår pt på mail til info@radgivnings.dk. Det er altså ikke nok at tilmelde sig via tilmeldingsknappen på det enkelte arrangement. Efter tilmelding til ekstern deltagelse sørger RådgivningsDanmark for information om lokation mv.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.