#Nyt fra RådgivningsDanmark

Nyt medlemstilbud: Få 25% rabat på Karnov

okt 27, 2021

Hvis rådgivere har let adgang til den nyeste lovgivning, kan det være med til at understøtte kvaliteten af den rådgivning, som finder sted. Derfor har RådgivningsDanmark indgået en aftale med Karnov Group, som sikrer foreningens medlemmer 25% rabat på et abonnement på Karnov Online.

En række sociale rådgivningstilbud bruger allerede Karnov Online i forbindelse med deres rådgivning. Men for nogle rådgivninger har det ikke været muligt, fordi økonomien ikke rækker til det. Derfor er det glædeligt, at RådgivningsDanmark nu har indgået en aftale om rabat med Karnov Group.

“Det er en klar fordel, at du får den nyeste viden på området. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal forholde dig i en sag, kan du lynhurtigt afstemme med den nyeste lovgivning og retspraksis. Du bliver også hurtigt ledt i retning af eksperters udtalelser og vurderinger af et lovområde. Og du kan komme til ‘forarbejderne til loven’ og dét, som lovgiverne har villet med den. Du bliver bare langt mere effektiv, når du har det hele lige ved hånden,” forklarer Sara Strandstoft, som er juridisk konsulent hos RådgivningsDanmark.

Hvem kan få glæde af et abonnement?
Den nye aftale gælder både for de medlemmer, som allerede har et abonnement, og dem, som først nu får råd.

Et abonnement på Karnov Online vil være særligt relevant for de juridiske rådgivninger, men mange andre rådgivningstyper kan også have glæde af den nye aftale.

”Jeg talte f.eks. engang med en voldsramt kvinde, som gerne ville vide, hvad en ’straks-skilsmisse’ er, og om skilsmissen er gennemført den dato familieretshuset sender brev om ophævelse,” forklarer Sara Strandstoft: ”Der brugte jeg Karnov og kunne læse for hende, hvad de nyeste regler var. Det gav hende ro og en viden meget hurtigt.” 

Hjælp til brugen af platformen
Rådgivninger, som kunne være interesserede i et abonnement, kan deltage i et online informationsmøde hos Karnov Group. Mødet finder sted d. 5. november kl. 10.00-10.30, og interesserede kan tilmelde sig her.

Derudover er det planen, at der inden årets udgang vil blive afholdt undervisning i brugen af Karnovs platform for interesserede.

Spørgsmål vedrørende rabatordningen kan stilles til key account manager hos Karnov Group Jesper Jessing på 31 15 24 42 eller jesper.jessing@karnovgroup.com.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.