Sådan arbejder RådgivningsDanmark med god ledelse

Frivilligrådet og Komitéen for Good Governance har lanceret et sæt anbefalinger til god ledelse i den frivillige sociale sektor. De opfordrer samtidig til, at bestyrelser forholder sig til dem én gang om året.

RådgivningsDanmarks bestyrelse har fulgt opfordringen og offentliggør her en redegørelse for, hvordan foreningen arbejder med anbefalingerne. Det er håbet, at redegørelsen kan være til inspiration for andre, som også skal i gang med at forholde sig til Komitéens anbefalinger.

Fremover vil status på arbejdet med anbefalingerne indgå i RådgivningsDanmarks årsberetning.

Kom godt i gang med anbefalingerne

RådgivningsDanmarks bestyrelse har med mindre tilpasninger brugt Frivilligrådets “Følg-eller-begrund-skema” i gennemgangen af anbefalingerne. Skal jeres organisation også til at arbejde med anbefalingerne, kan I hente skemaet på Frivilligrådets hjemmeside.

Derudover anbefaler vi, at I:

Sætter good governance på dagsordenen på førstkommende bestyrelsesmøde
Indarbejder de anbefalinger, I umiddelbart kan implementere, i jeres årshjul og lave en liste over de forhold, I skal tage stilling til senere
Følger med på Frivilligrådets hjemmeside, hvor der kommer flere relevante værktøjer til arbejdet med anbefalingerne

RådgivningsDanmark vil også meget gerne høre fra vores medlemmer, hvis I kunne tænke jer at dele erfaringer og idéer i forlængelse af arbejdet med anbefalingerne. Skriv til os på info@radgivnings.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.