RådgivningsDanmark får ny direktør

Sabine Elm Klinker tiltræder stillingen som direktør i RådgivningsDanmark den 15. august 2024.

Sabine er sociolog og kommer fra en stilling som vicedirektør hos Foreningen Spiseforstyrrelser & Selvskade, som er akkrediteret medlem af RådgivningsDanmark. Hun har også en årrække været medlem af bestyrelsen og bestyrelsens forretningsudvalg, og dermed kender hun organisationen godt.

”Vi ser det som en styrke, at Sabine kender RådgivningsDanmark i forvejen, ikke mindst i forhold til realiseringen af den nye strategi, som hun har været med til at tegne. Hun vil blive savnet i bestyrelsen, men vi ser frem til at have hende ved roret i stedet. Det RådgivningsDanmark, Sabine overtager, er i god form og indeholder nogle åbenlyse potentialer, som vi er overbeviste om, at Sabine kan stå i spidsen for at indfri sammen med de dygtige medarbejdere i sekretariatet”, siger Anna Bjerre, forperson i RådgivningsDanmark.

For brugerne og for civilsamfundet

”RådgivningsDanmark løser en vigtig opgave på tværs af civilsamfundets indsatser rettet mod mennesker, der står i komplicerede livssituationer. Jeg er optaget af, at vi indefra i civilsamfundet og ved fælles indsats formår at løfte kvaliteten af den hjælp, vi tilbyder vores brugere. Den vej, RådgivningsDanmark har vist med udviklingen af sektorens egen kvalitetsmodel og en bredt anerkendt akkrediteringsordning, det er en vej, vi skal videre ud af. Et civilsamfund, der sætter kvaliteten i centrum og som selv sætter høje etiske og faglige standarder. Jeg er overbevist om, at det er afgørende for, om det partnerskab, politikerne ønsker sig med civilsamfundet, kan lykkes”, siger Sabine Elm Klinker.

Frem til Sabine Elm Klinkers tiltrædelse fortsætter RådgivningsDanmarks kommunikationschef, Christian Lunøe, som konstitueret direktør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.