Programmet til årskonferencen er klar

RådgivningsDanmarks første faglige årskonferencen løber af stablen den 10. november. Det endelige program for dagen er nu klar. Alle debatter, inspirationsoplæg og workshops vil kredse om de centrale spørgsmål: Hvad er god rådgivning, og hvordan ved vi, at vi hjælper vores brugere bedste muligt?  

Der har været rift om billetterne til RådgivningsDanmarks første årskonference. Alt er udsolgt, og ventelisten vokser.

Det endelige program for dagen ligger fast, og det er lykkedes at finde en lang række stærke oplægsholdere, som vil gøre deltagerne klogere på et rigtigt komplekst og svært spørgsmål i branchen.

Det er for mange rådgivninger en udfordring at dokumentere effekt og virkning af samtalerne med brugerne, og netop derfor er der brug for at samles på tværs og dele viden og få ny inspiration. konferencen.

Formiddag med fokus på debat
Formiddagens program starter med debat om de politiske visioner for social rådgivning i Danmark. Først i form af et interview med MF’ere og socialordførere Trine Torp (SF) og Karina Adsbøl (DF) og senere i en paneldebat med aktører fra feltet.

Derudover vil Ph.d. i psykologi Trine Sindahl dele ud af sin viden om virkningsfuld rådgivning fra dansk og international forskning.

Inspiration fra praksis
Efter frokost vil der være mulighed for at vælge imellem to ud af tre spændende temasessioner.

Tre oplægsholdere fra RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer deler konkrete metoder og initiativer, som anvendes i sociale rådgivningstilbud for at skabe mere virkningsfuld rådgivning.

Temaerne er: Kunstig intelligens, brobygning mellem civilsamfund og offentlige aktører og håndholdte, individuelle indsatser.

Workshops og netværk
Eftermiddagen byder på en række workshops, som zoomer ind på udfordringer og muligheder forbundet med måling, dokumentation og kvalitetsudvikling.

Desuden vil der være rig lejlighed til at networke og tale med kolleger på tværs af branchen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.