Nyt netværk skal gøre det let af finde leverandører

RådgivningsDanmark er ved at etablere et leverandørnetværk. Netværket består af virksomheder, der kender rådgivningsbranchen, og målet er at gøre det let for medlemmer at finde en god leverandør.  

For at blive en del af leverandørnetværket skal virksomhederne levere produkter eller tilbud til rådgivningstjenester. Det kan f.eks. være tekniske løsninger, men der kan også være tale om virksomheder, som er branchekendte og tilbyder relevant undervisning, supervision mv. Derudover skal de anbefales af minimum to af RådgivningsDanmarks medlemmer.

Virksomhederne får til gengæld blandt andet god adgang til RådgivningsDanmarks medlemmer, bliver eksponeret på hjemmesiden og får mulighed for at udvikle deres produkter i dialog med medlemmerne og sekretariatet.

Hjælp os med at finde leverandører

Leverandørnetværket er netop nu ved at blive etableret. Derfor opfordrer vi vores medlemmer til at kontakte os, hvis de samarbejder med leverandører, som de vil anbefale andre rådgivningstilbud at bruge.

Virksomheder, der kender rådgivningsbranchen og samarbejder med vores medlemmer, hører vi også meget gerne fra.

Kontakt kvalitetskonsulent Ulla Lyndby Christensen, hvis du vil anbefale en leverandør eller vil høre mere om netværket.

Du kan også læse mere om netværket her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.