Få dækket gebyr til modul i rådgivningsfagligt arbejde på Københavns Professionshøjskole

RådgivningsDanmark og Københavns Professionshøjskole har indgået samarbejde om et diplommodul, der er særligt målrettet rådgivningsfeltet. Læs mere om, hvordan du kan søge om gebyrfri deltagelse på et af to udviklings- og testmoduler, hvis du er tilknyttet en af RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer.

RådgivningsDanmark har indgået et samarbejde med Københavns Professionshøjskole om udvikling af et diplommodul under Den Sociale Diplomuddannelse, som er særligt målrettet rådgivningsfeltet. Projektet er støttet af TrygFonden, og formålet er at styrke rådgivningsfagligheden og brancheidentiteten. Projektet løber over 2 år og består af en udviklings-, test- og tilpasningsfase.

En del af bevillingen fra TrygFonden går til at tilbyde i alt 40 pladser på to udviklings- og testmoduler, der afvikles hhv. efterår 2023 og forår 2024. Ansatte og frivillige hos medlemmer af RådgivningsDanmark tilbydes langt størstedelen af pladserne. Det kræver godkendelse fra en leder at ansøge om gebyrfri deltagelse, og flere personer fra samme organisation kan ansøge.

Praktisk om undervisningen
På modulet inddrages de studerendes rådgivningspraksis og erfaringer i undervisningen.

Der vil være 8 dage med undervisning fra kl. 10 – 15 fordelt på 3 måneder. Disse dage vil veksle mellem fysisk fremmøde, online undervisning og guidet selvstudie.

Herudover vil de studerende mellem undervisningsgangene skulle læse litteratur og andre forberedende studieaktiviteter.

  • Forløbet starter d. 25. oktober 2023
  • Sidste undervisnings dag er d. 1.  februar 2024
  • De mundtlige eksamener foregår d. 14., 15. og 16. februar 2024

I løbet af juni måned vil de endelige datoer for undervisning blive offentliggjort på Københavns Professionshøjskoles hjemmeside.

Sådan ansøger du om en plads på diplommodulet
Her kan du hente vejledningen, hvor du kan læse om retningslinjerne for fordelingen af pladserne og hvordan du ansøger om at få dækket dine udgifter til deltagergebyret.

Her kan du hente skemaet for ansøgning om at få dækket deltagergebyret ved rådgivermodulet hos Københavns Professionshøjskole. Skemaet skal sendes til info@radgivnings.dk i én samlet fil. Ansøgningsfristen er d. 19. juni kl. 23.59.

Du kan læse mere om og tilmelde dig modulet på Københavns Professionshøjskole her. Vi informerer Københavns Professionshøjskole, hvis du tildeles en af de gebyrfrie pladser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.