#Nyt fra RådgivningsDanmark

Nye funktioner på web

nov 19, 2018

I dag lancerer RådgivningsDanmark en række nye funktioner for medlemmer på raadgivningsdanmark.dk, der gør det nemt at til- og framelde sig arrangementer og tilgå RådgivningsDanmarks publikationer.

For at få glæde af de nye funktion, skal ansatte i medlemsorganisationernes rådgivning oprette en individuel bruger.

Se trin-for-trin guide til oprettelse af bruger og anvendelse af andre funktioner (pdf)

Oprettelse af bruger

Det er nemt og hurtigt at oprette en bruger på raadgivningsdanmark.dk

Klik på ’Login’ i top-menuens højre side og på knappen ’Bestil medlemslogin’. Herefter bliver du bedt om at indtaste dine oplysninger, og så skal du blot afvente en godkendelse per mail. Dette kan tage op til én arbejdsdag.

Nye funktion for medlemmer

Med en brugerprofil er det muligt at til- og framelde sig RådgivningsDanmarks arrangementer. Ligesom det er muligt at se under det enkelte arrangement, om man er tilmeldt eller ej.

På raadgivningsdanmark.dk er der desuden kommet en ny topmenu, Publikationer. Her ligger alle de rådgivnings- og akkrediteringsfaglige publikationer, RådgivningsDanmark har udgivet.

Med en brugerprofil er det muligt at downloade alle publikationer, også dem med et hængelås-symbol. Enkelte publikationer er frit tilgængelige og kan hentes af alle, også ikke-medlemmer. Disse har ikke et hængelås-symbol.

Støttemedlemmer og samarbejdspartnere

Derudover er der kommet en oversigt over, hvem der er støttemedlem af RådgivningsDanmark og over foreningens samarbejdspartnere. Begge oversigter findes under top-menuen Medlemskab.

AkkrediteringsPortalen – når I er i gang med akkreditering

Endelig er det ”gamle” medlemssite blevet omdøbt til AkkrediteringsPortalen og henvender sig nu udelukkende til medlemsorganisationer, der er i gang med akkreditering, og til auditorerne.

Kvalitetsmodellen og andre akkrediteringsfaglige publikationer ligger fortsat dér, men nu også under menuen Publikationer.

Problemer med login

Kontakt RådgivningsDanmark på info@radgivnings.dk eller 61 31 70 64, hvis der er problemer med oprettelse af bruger eller andet.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.