#Nyt fra RådgivningsDanmark

Kom i praktik i en rådgivning

sep 02, 2019

Der kan være stor læring og inspiration at hente blandt kolleger i andre rådgivningstilbud. Derfor tilbyder RådgivningsDanmark at hjælpe ansatte i medlemsorganisationerne med at komme i praktik hos et akkrediteret rådgivningstilbud.

Hvilken systematik og teknik anvendes i forbindelse med brugerregistrering og -evaluering? Hvordan foregår en anonym rådgivningssamtale på chat? Og hvordan anvendes samtaleguiden af rådgiverne? Det kan være spørgsmål som disse – og mange andre – det er muligt at få svar på, når man er i praktik hos et rådgivningstilbud.

Læs om Trine Nybys, sekretariatschef i RådgivningsDanmark, praktik hos Sex & Samfund

RådgivningsDanmark arbejder for at højne kvaliteten på tværs af gratis, sociale rådgivningstilbud. Det sker blandt andet gennem vidensdeling og sparring medlemmerne imellem på netværksmøder og til andre faglige arrangementer.

Praktik er en anderledes og rigtig god mulighed for at lære af et andet rådgivningstilbud og få et nyt blik på egen praksis. På et praktikbesøg er der typisk god tid til at fordybe sig og blive klogere på lige præcis dét, man selv er optaget af eller måske få inspiration til noget, man slet ikke vidste, man kunne gøre anderledes og bedre.

Bliv matchet med en relevant rådgivning

Det kan være, I overvejer at implementere rådgivning via en ny kommunikationskanal. Eller måske oplever I, at flere og flere børn kontakter jer, og derfor har I brug for at sparre med en rådgivning, hvis målgruppe er børn. Eller også er I bare nysgerrige på, hvordan andre organiserer deres rådgivningstilbud.

RådgivningsDanmark hjælper med at finde en akkrediteret rådgivning, som matcher jeres ønsker til praktikken. Der er ikke et fast koncept for omfanget af praktikken – det aftales i fællesskab. Konceptet er målrettet medarbejdere og ledere i rådgivningstilbud.

Kontakt RådgivningsDanmarks sekretariat, hvis det har interesse på info@radgivnings.dk

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.