#Nyt fra RådgivningsDanmark

Jobopslag: Kvalitetskonsulent med kendskab til det frivillige sociale rådgivningsfelt

mar 20, 2020

RådgivningsDanmark er brancheforening for gratis, sociale rådgivningstilbud til mennesker i komplicerede livssituationer. I sekretariatet har vi fokus på at understøtte og udvikle medlemsorganisationernes rådgivningstilbud samt at samle, styrke og synliggøre hele det gratis, sociale rådgivningsfelt. Vi er ambitiøse, engagerede og arbejder tæt sammen både internt i sekretariatet og med vores medlemsorganisationer. Derfor værdsætter vi høj faglighed, initiativrigdom, åbenhed og god energi hos vores kolleger.

Om RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmarks vision er, at gratis, social rådgivning til mennesker i komplicerede livssituationer er let tilgængelig og af højeste kvalitet. Derfor arbejder vi for at løfte kvaliteten af hele rådgivningsfeltet ved at arbejde med fælles kvalitetsstandarder gennem en akkrediteringsordning og ved at facilitere videndeling og kvalitetsudvikling gennem netværk, faglige publikationer, arrangementer mv. Foreningen drives af et sekretariat, som administrerer og udvikler akkrediteringsordningen herunder et korps på 15 eksternt tilknyttede auditorer, løbende udvikler tilbud til foreningens mere end 50 medlemmer, betjener bestyrelsen samt et akkrediteringsnævn og skaber synlighed om rådgivningsfeltet generelt.

Sekretariatet består af en sekretariatschef, en kommunikationsansvarlig, en analysekonsulent, en student og nu også fremover en kvalitetskonsulent.

Om jobbet

Som kvalitetskonsulent i RådgivningsDanmark skal du sammen med analysekonsulenten drive og udvikle akkrediteringsordningen samt selv deltage i akkrediteringsforløb. Herudover bliver du tovholder på foreningens mange medlemsarrangementer, såsom temamøder, seminarer, kurser og netværk. Udvikling og afvikling af arrangementerne sker i tæt samarbejde med dine kollegaer i sekretariatet. Som en del af et mindre sekretariat vil du også deltage i løsningen af sekretariatets mange og forskelligartede opgaver.

Dine opgaver vil blandt andet omhandle:

Om dig

Vi forestiller os, at du har en videregående samfundsvidenskabelig uddannelse som fx sociologi, statskundskab eller psykologi, men det kan også være en mellemlang uddannelse med en socialfaglig overbygning som fx kandidat i socialt arbejde.

Derudover forventer vi, at du:

Følgende kvalifikationer vil desuden være en fordel:

Stillingen er en 2-årig projektansættelse på fuldtid med start fra juni 2020. Arbejdsstedet er Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg C. Løn og ansættelsesvilkår følger i vid udstrækning de statslige overenskomster.

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte sekretariatschef Trine Krab Nyby på tlf. 61317062 i tidsrummet kl. 11-12 den 26. marts samt den 7. og 14. april. Send din ansøgning til info@radgivnings.dk senest den 20. april kl. 12. Mærk ansøgningen ”Kvalitetskonsulent”. Vi holder ansættelsessamtaler mandag den 27. april 2020 og forventer opstart per 1. juni eller hurtigst derefter. Vi følger myndighedernes retningslinjer ift. covid-19 og tilrettelægger ansættelsesforløbet herefter.

Alle, uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering, opfordres til at søge stillingen.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.