#Nyt fra RådgivningsDanmark

Jobopslag: Kommunikationskonsulent til deltidsstilling

apr 15, 2021

RådgivningsDanmark søger en skarp kommunikationskonsulent med kendskab til det frivillige sociale område til deltidsstilling i sekretariatet.

RådgivningsDanmark skruer op for den eksterne kommunikation for at øge synligheden af og skabe opbakning til det sociale rådgivningsfelt, som hver dag rådgiver flere tusinde mennesker i svære livssituationer. Til dette søger vi en dygtig kommunikationskonsulent, der både er stærk i strategisk kommunikation og kan være udførende på kampagner, SoMe, presse mv.

I sekretariatet arbejder vi for at understøtte og udvikle medlemsorganisationernes rådgivningstilbud og for at samle og styrke hele det gratis, sociale rådgivningsfelt. Med den nye kommunikationskonsulent ombord vil vi nu også skabe øget synlighed for feltet i offentligheden og sikre opbakning og engagement blandt rådgivningsfeltets mange interessenter. I sekretariatet er vi ambitiøse, engagerede og arbejder tæt sammen både internt og med vores medlemsorganisationer. Derfor værdsætter vi høj faglighed, initiativrigdom, åbenhed og god energi hos vores kolleger.

Om jobbet

Som kommunikationskonsulent i RådgivningsDanmark skal du stå for udvikling af en ny strategi for målbar øget synlighed samt være tovholder og hands-on på eksekveringen af de nye kommunikationsfaglige aktiviteter og indsatser. Udvikling og gennemførsel sker i et tæt samarbejde med dine kollegaer i sekretariatet. Du vil især arbejde tæt sammen med vores kvalitetskonsulent, som er ansvarlig for den faglige formidling og medlemskommunikation, ligesom du vil arbejde tæt sammen med direktøren om strategi og politisk interessevaretagelse.

Dine opgaver vil blandt andet være

Om dig

Vi forestiller os, at du er uddannet indenfor kommunikation eller journalistik og har minimum et par års relevant erfaring fra det sociale område. Derudover forventer vi, at du:

Har du erfaring fra en organisation med et socialt rådgivningstilbud, er det naturligvis et plus, og stillingen kan med stor fordel kombineres med en tilsvarende deltidsstilling i en af vores mange medlemsorganisationer.

Om RådgivningsDanmark

RådgivningsDanmark er brancheforening for gratis, sociale rådgivningstilbud til mennesker i komplicerede livssituationer. Vores vision er, at rådgivning til mennesker i komplicerede livssituationer er let tilgængelig og af højeste kvalitet. Derfor arbejder vi for at løfte kvaliteten af hele rådgivningsfeltet ved at arbejde med fælles kvalitetsstandarder gennem en akkrediteringsordning og ved at facilitere videndeling og kvalitetsudvikling gennem netværk, faglige publikationer, arrangementer mv. Foreningen drives af et sekretariat, som administrerer og udvikler akkrediteringsordningen, herunder et korps på 20 auditorer, løbende udvikler tilbud til foreningens mere end 50 medlemmer, betjener bestyrelsen samt et akkrediteringsnævn og skaber synlighed om rådgivningsfeltet generelt.

Sekretariatet består af en direktør, tre kvalitetskonsulenter med forskellige fagligheder og ansvarsområder samt en student og nu også fremover en kommunikationskonsulent.

Ansøgning

Stillingen er på 15-18 timer om ugen og tidsbegrænset til et år med start fra juni eller august 2021 og med mulighed for forlængelse. Arbejdsstedet er Vodroffsvej 59, 1900 Frederiksberg C. Løn og ansættelsesvilkår følger i vid udstrækning de statslige overenskomster.

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte direktør Trine Krab Nyby på tlf. 61317062 i tidsrummet kl. 11-12 den 29. april og 5. april. Send din ansøgning til info@radgivnings.dk senest den 17. maj kl. 12. Mærk ansøgningen ”Kommunikationskonsulent”. Vi holder ansættelsessamtaler d. 20. og 21. maj 2021 og forventer opstart per 1. juni eller 1. august. Vi følger myndighedernes retningslinjer ift. covid-19 og tilrettelægger ansættelsesforløbet herefter.

Alle, uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering, opfordres til at søge stillingen.

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.