Samarbejder

Der er flere forskellige måder, jeres virksomhed kan samarbejde med RådgivningsDanmarks på. Og vi er altid interesseret i at høre fra jer, som måtte have gode idéer til et samarbejde, som både I og vores medlemsforeninger kan have glæde af.

Nedenfor kan I se to forskellige måder, som vi i øjeblikket samarbejde med eksterne parter på.

Bliv en del af vores leverandørnetværk

RådgivningsDanmarks leverandørnetværk er sat i verden for at hjælpe foreningens medlemmer til at vælge samarbejdspartnere, der har kendskab til og leverer skræddersyede løsninger til branchen samt for at bidrage til at udvikle og optimere de produkter og tilbud, der er til branchen.

Netværket består af en række virksomheder, som leverer produkter eller ydelser, der er særligt relevante for rådgivningstilbud. Det kan f.eks. være tekniske løsninger til chat eller telefoni, supervision af rådgivere, rådgiverforsikringer og meget mere. Virksomheder i netværket har allerede positive samarbejder med et eller flere af RådgivningsDanmarks medlemmer.

RådgivningsDanmark certificerer ikke leverandørerne i netværket.

Hvad får leverandørerne ud af at være med?
Som deltager i leverandørnetværket vil virksomheden:

  • blive præsenteret på RådgivningsDanmarks hjemmeside med navn, logo, beskrivelse af ydelsen, hjemmesidehenvisning samt kontaktperson, hvilket sikrer god adgang til RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer
  • få adgang til RådgivningsDanmarks faglige publikationer og kvalitetsmodel, og derved et indblik i relevante tematikker og praksisser på feltet
  • få mulighed for at indgå i dialog med RådgivningsDanmarks sekretariat ift. tværgående udfordringer, nye behov eller opmærksomhedspunkter relateret til ydelser rettet mod rådgivningsbranchen
  • blive inviteret til et velkomstmøde, hvor RådgivningsDanmarks sekretariat vil give en introduktion til det samlede gratis, sociale rådgivningsfelt og præsentere feltets kvalitetsmodel og tilgang til kvalitetsudvikling. Det vil give yderligere indblik i praksis og behov på det gratis, sociale rådgivningsfelt

Hvordan bliver man en del af netværket?
Virksomheder kan ansøge om at blive optaget i netværket. Optagelsen afhænger af, at leverandøren kan fremvise en anbefaling fra minimum et af RådgivningsDanmarks medlemmer (find medlemsoversigten her). Netværksdeltagelsen er gratis, men anbefalingen/ anbefalingerne skal fornyes en gang om året. Deltagere af netværket vil modtage en mail om dette ved årsskriftet.

Interesserede leverandører skal udfylde ansøgningsskemaet, som findes nedenfor. Skema og anbefaling fra minimum et medlem af RådgivningsDanmark sendes til info@radgivnings.dk.

Hent ansøgningsskemaet her.
Hent evt. skabelon til anbefaling af leverandører her.

Vil du vide mere om leverandørnetværket? Kontakt kvalitetskonsulent Ulla Lyndby Christensen.

bliv samfundspartner

RådgivningsDanmark tilbyder samfundspartnerskaber til virksomheder, som ønsker at samarbejde om arbejdet med at sikre kvalificeret rådgivning til mennesker i svære livssituationer.

Der findes så mange ressourcer i det danske samfund og i danske virksomheder, og det er en fælles opgave for samfundets aktører at bevare og højne kvaliteten af social rådgivning i Danmark. Hvis vi indgår i et partnerskab kan I bidrage til at understøtte og udbygge fagligheden, effektiviteten, rettidigheden, respekten og nærheden i rådgivningen. Samtidig har I mulighed for at vise omverdenen, at jeres virksomhed eller organisation tager et socialt ansvar.

Et samfundspartnerskab kan bestå af:

Akkreditering

Dæk omkostningerne for en eller flere organisationers akkreditering og vær med til at sikre rådgivning af høj kvalitet.

Videndeling

Stil en eller flere medarbejderes kompetencer til rådighed for RådgivningsDanmark.

Frivillighed

Udbred kendskabet til muligheden for at være frivillig i et socialt rådgivningstilbud.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at blive samfundspartner? Kontakt direktør Trine Nyby.

Hent beskrivelse af RådgivningsDanmarks samfundspartnerskab (pdf)

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.