#Viden og vejledning

Guide om hvordan rådgiveres ansvar sikres

okt 30, 2019

RådgivningsDanmark har udarbejdet en guide til gratis, sociale rådgivningstilbud, der er medlem af RådgivningsDanmark. Formålet med guiden er at tydeliggøre rådgivningstilbuddenes rådgiveransvar og hjælpe rådgivningerne med at vurdere, hvordan de bedst og mest relevant sikrer rådgiverne i forhold til deres ansvar.

Alle rådgivningstilbud har et moralsk og menneskeligt ansvar for at yde rådgivning efter bedste evne. Men der kan også være forbundet et mere formelt ansvar med rådgivning. Det gælder særligt for de tilbud, der rådgiver om retlige og økonomiske forhold.

Hent “Guide om hvordan rådgiveres ansvar sikres” under Publikationer

I guiden findes vejledning om de forskellige muligheder og behov, rådgivningstilbud typisk har i forhold til sikring af rådgiveransvaret. For de fleste rådgivninger vil det være tilstrækkeligt at beskrive en række såkaldte almindelige bestemmelser for rådgivningen. For andre kan det være relevant at supplere disse bestemmelser med en decideret rådgiverforsikring. Endelig rummer guiden en skabelon til beskrivelse af almindelige bestemmelser for rådgivning.

Guiden indeholder:

Læs flere nyheder
Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.