FILOSOFISK LEDELSESUDVIKLING

Tror du på, at kvalitet i rådgivning og ledelse hænger sammen med værdier? Har du brug for at kunne vende og reflektere ærligt og åbent over værdierne i din ledelsespraksis? Og vil du tættere på at lede din rådgivning, så det føles rigtigt i maven? Så har du muligheden for at udvikle dig som leder og menneske gennem filosofiske samtaler i RådgivningsDanmark.

Om protreptik

De filosofiske ledelsessamtaler er forankret i den protreptiske samtalekunst. Protreptik betyder ”at vende mod”, og i samtalerne vendes du mod dine grundholdninger, værdier og væremåder.

Samtalerne tager udgangspunkt i værdier og begreber, som du selv vælger, og/eller som vi aftaler sammen. Vi udfolder begreberne, reflekterer sammen og forholder dem til din ledelse og til dig som menneske.

Samtalerne foregår i RådgivningsDanmarks lokaler på Frederiksberg. De kan også foregå online, hvis du ønsker det.  Samtalerne er fortrolige.

Læs mere om protreptik her.

Priser

Priser for medlemmer:
Samtale á 1 times varighed: 1000 kr.
Forløb med 5 samtaler á 1 times varighed: 4000 kr.

Priser for ikke medlemmer:
Samtale á 1 times varighed: 1500 kr.
Forløb med 5 samtaler á 1 times varighed: 6000 kr.

Signe Marie Toft er uddannet protreptiker og arbejder som kvalitetskonsulent i RådgivningsDanmark. Hun er desuden cand. pæd. i pædagogisk psykologi og har flere uddannelser inden for samtalepraksis og gruppeudvikling. Kontakt Signe på smt@radgivnings.dk for at høre mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.