Skriveværksted i oktober: Arbejd med jeres kvalitetsbeskrivelse

okt 20, 2022 - kl. 10-14

Få arbejdsro til arbejdet med og sparring på kvalitetsbeskrivelsen på RådgivningsDanmarks skriveværksted.

RådgivningsDanmark faciliterer skriveværksted for rådgivninger, som ønsker at påbegynde eller fortsætte arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen i forbindelse med akkreditering. At deltage i skriveværkstedet kan også være første skridt hen imod tilmelding til akkreditering, og det er altså ikke et krav, at rådgivningen allerede er tilmeldt.

RådgivningsDanmark stiller lokale og en medarbejder til rådighed. Deltagerne er ikke forpligtede til at være tilstede hele dagen, men kan komme i det tidsrum og i det omfang, det passer. Husk at medbringe egen computer.

Vi vil bede jer skrive en mail til info@radgivnings.dk, hvis I kommer mere end én fra samme organisation, så vi kan sikre os, der er god plads til alle.

Rådgivningen kan også deltage i et skriveværksted online og få 1:1-sparring på arbejdet med kvalitetsbeskrivelsen. Ønskes dette skal deltageren tilmelde sig via tilmeld-knappen øverst på siden, og sende en mail til info@radgivnings.dk med en angivelse af det tidsrum på dagen (mellem kl. 10-14), der ønskes 1:1 sparring. 

Tid og sted

Den 20. oktober 2022 kl. 10-14.

Hos RådgivningsDanmark på Vodroffsvej 59, 2. sal, 1900 Frederiksberg C eller online via Teams. 

Tilmelding

Log på raadgivningsdanmark.dk og tilmeld dig via tilmeld-knappen øverst her på siden. Tilmeldingsfristen er d. 14. oktober 2022.

Det er gratis at deltage. 

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.