Netværket for psykologer i rådgivninger: Psykologens bidrag i sikring af kvalitet i rådgivningens ydelse.

nov 04, 2022 - 12:30-15:00

Dette netværk er opstartet som et initiativ fra en af RådgivningsDanmarks medlemmer.  RådgivningsDanmark deltager i opstartsfasen i 2022. Netværket er for ansatte psykologer, der arbejder i de gratis, sociale tværfaglige rådgivningstilbud ved en organisation, der er medlem af RådgivningsDanmark. 

Indhold

Hvordan kan psykologen bidrage til kvalitetsudviklingen af rådgivningens ydelse?

Med udgangspunkt i RådgivningsDanmarks kvalitetsmodel, vil vi til dette netværksmøde dykke  ned i hvordan psykologer kan bidrage til kvalitetsudviklingen af rådgivningen. Maja Fjord fra Girltalk og Helle Lund fra Børns Vilkår vil dele, hvordan psykologer på forskellige måder understøtter kvalitetsudviklingen gennem opkvalificering og supervision af frivillige. 

 Program (nærmere følger) 

TID OG STED

D. 4/11 2022 kl. 12:30-15.00 hos Hjerteforeningen – Vognmagergade 7, 3. sal
1120 København K

TILMELDING

Mødet henvender sig til ansatte psykologer i RådgivningsDanmarks medlemsorganisationer. Tilmelding sker her på siden.

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER IFM. TILMELDING TIL ARRANGEMENTER

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.