Ledernetværksmøde: Tvivl, tøven og vaklen i ledelse

feb 02, 2022 - 10-13:30

LEDERNETVÆRKsMØDE: Tvivl, tøven og vaklen i ledelse

De fleste af os har det ofte vanskeligt ved at være ved vores tvivl. At acceptere den og at se den i øjnene. Vi overdøver den gerne med forskellige strategier, eller vender den ryggen. I dette foredrag vil Klaus Bakdal tilbyde et andet perspektiv på tvivl.
Påstanden lyder:

“Tvivl er en påmindelse om noget væsentligt, der er på færde”.

Tvivlen er ikke kun et uundgåeligt fænomen i ledelse og i livet og hverdagen som sådan. Det er en følgesvend, der vil noget med os, som gør os opmærksom på væsentligheder, etikker og at vi ikke kan slippe for at skulle træffe valg.

Foredraget vil adressere temaer som:

Program

Tid og sted

2/2 2022 kl. 10-13:30 RådgivningsDanmark, Vodroffsvej 59, 5. sal lokale A. 1900 Frederiksberg C. Gå gennem receptionen og op på 5. sal
Der bliver serveret en sandwich til mødet.

Om oplægsholderen

Klaus Bakdal er organisationskonsulent, underviser og forfatter. Han har blandt andet skrevet to artikler om tvivl, og har senest udgivet bogen “Det vundne sekund” på Dansk Psykologisk Forlag, der handler om at stå sikkert og bevægeligt i afgørende øjeblikke.

Læs mere om Klaus her: bakdal.dk

Tilmelding

Netværksmødet er for øverste ledere af rådgivningstilbud i medlemsorganisationer, og deltagelse i netværket er personligt. Log på raadgivningsdanmark.dk og tilmeld dig via tilmeld-knappen øverst her på siden. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke https://www.raadgivningsdanmark.dk/bestilbruger

Netværksmøderne er med fysisk fremmøde. Men ønsker du at deltage online, kan du sende en mail til smt@radgivnings.dk (og ikke tilmelde dig via hjemmesiden).

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger. 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.