Ledernetværksmøde: Det gode ledernetværk?

sep 02, 2022 - 10:00-13:30

LEDERNETVÆRKsMØDE: Det gode ledernetværk?

RådgivningsDanmark har et velfungerende ledernetværk og afholder fire netværksmøder pr. år.  På møderne er der oplæg fra eksterne oplægsholdere, fra ledere i medlemsorganisationerne eller fra sekretariatet. Desuden har vi fået en god struktur på ledersparring i grupper efter en fast sparringsmodel, hvor deltagerne på skift faciliterer, og hvor vi vender ledelsesmæssige dilemmaer.

Netværket har været voksende de seneste år, og selv om deltagelsen er fin og tilfredsheden stor, så giver det også anledning til, at vi stopper op og overvejer, hvordan vi skal fortsætte. Det gør vi på dette ledernetværksmøde.

Efter frokosten vil to deltagere fra Ledernetværket desuden fortælle om deres rådgivningstilbud. Det er et ny tiltag, som skal bidrage til, at vi kan lære hinandens organisationer og rådgivningstilbud bedre at kende.

Program

Tid og sted

2/9 2022 kl. 10.00-13:30 RådgivningsDanmark, Vodroffsvej 59, 5. sal lokale A, 1900 Frederiksberg C. Gå gennem receptionen og op på 5. sal.

Der bliver serveret en sandwich til mødet.

Tilmelding

Netværksmødet er for øverste ledere af rådgivningstilbud i medlemsorganisationer, og deltagelse i netværket er personligt. Log på raadgivningsdanmark.dk og tilmeld dig via tilmeld-knappen øverst her på siden. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke https://www.raadgivningsdanmark.dk/bestilbruger

Netværksmøderne er arrangeret som et møde med med fysisk fremmøde. Men ønsker du at deltage online, kan du sende en mail til smt@radgivnings.dk (og ikke tilmelde dig via hjemmesiden).

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Læs om RådgivningsDanmarks behandling af personoplysninger. 

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.