Introduktion til kvalitetsmodellen

mar 16, 2023 - 9.00-10.30

RådgivningsDanmark inviterer medlemsorganisationer til en kort indføring i kvalitetsmodellen. Mødet er særligt relevant for nye medlemmer, som endnu ikke har stiftet bekendtskab med modellen samt medlemmer, som skal i gang med en akkreditering eller på anden måde vil sætte fokus på kvalitetsudviklingen af deres rådgivningstilbud.

På mødet præsenteres indledningsvist RådgivningsDanmarks tilgang til kvalitet, hvorefter kvalitetsmodellens fem temaer og tilhørende kriterier bliver gennemgået. Hvis der er ønske om det fra deltagerne, præsenteres akkrediteringsforløbet og de første step mod opstart af en akkrediteringsproces.

Afslutningsvis vil deltagerne gennemgå RådgivningsDanmarks selvtest. Testen kan give en pejling på, hvor langt organisationen er fra at kunne gennemføre en akkrediteringsproces – eller hvor man med fordel kan arbejde med kvalitetsudvikling af rådgivningstilbuddet.

Program

Tid og sted

Introduktionen finder sted d. 16. marts kl. 9.00.10.30 og foregår online på Teams. Tilmeldte vil modtage link til mødet dagen før.

Tilmelding

Medlemmer kan tilmelde sig temamødet på raadgivningsdanmark.dk. Har du endnu ikke bestilt et medlemslogin, kan du gøre det ved at klikke her.

Behandling af personoplysninger ifm. tilmelding til arrangementer

Når du tilmelder dig et arrangement hos RådgivningsDanmark, bliver dit navn og din mail noteret på en deltagerliste. Denne liste bliver gemt til internt brug i indeværende kalenderår plus ét år, derefter slettes den, jf. foreningens slettepolitik. Formålet med at gemme disse oplysninger er at kunne optimere drift og servicering samt sikre kvalitet i kontakten til foreningens medlemmer.

Modtag nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få information om RådgivningsDanmarks aktiviteter.