KL 13:00 - 16:00

Sted: TUBAs gruppelokale

Frederiksgade 75, 2. sal. 8000 Aarhus C

Rådgivningsnetværket: Brugerevaluering i rådgivningstilbud

Brugerevaluering er et vigtigt redskab i kvalitetsudviklingen af rådgivningstilbud. Med brugerevalueringen kan man få tilbagemeldinger fra målgruppen om, hvordan de oplever rådgivningen, og hvilket udbytte de får. Næste vigtige skridt er så at sikre, at man også bruger resultaterne i udviklingen af indsatsen.

Men hvordan kan man helt konkret gribe brugerevalueringen an? Og hvordan sikrer man, at de resultater, man får ind, også bliver brugt til kvalitetsudvikling af rådgivningstilbuddet?  Det er de spørgsmål, vi vil drøfte på mødet i rådgivningsnetværket i december.

INDHOLD
Til netværksmødet vil Offerrådgivningen fortælle om, hvordan de arbejder med brugerevaluering hos dem - herunder, hvordan de sikrer, at resultaterne indgår i kvalitetsudviklingen af deres tilbud. Selvom der er forskelle på, hvordan brugerevalueringen rent teknisk gribes an, så vil alle rådgivningstilbud skulle formulere gode spørgsmål og samle op på resultaterne. Derfor vil netværksmødet være relevant for alle rådgivninger - uanset om man rådgiver over f.eks. telefon, chat eller ved fysisk fremmøde. 

På mødet vil der være oplæg og gruppedrøftelser.

PROGRAM
Programmet følger her på siden.
Program og deltagerliste vil desuden bliver sendt ud til de tilmeldte senest dagen før netværksmødet.

TILMELDING
Tilmelding sker her på siden. 

OBS: Vær opmærksom på, at netværksmødet denne gang foregår i Århus.

Mødet er planlagt til fysisk fremmøde, men hvis du ikke har mulighed for at deltage fysisk, vil der også være mulighed for at være med online. I så fald skal du IKKE tilmelde dig her på siden, men i stedet sende en mail til info@radgivnings.dk.


Tilmeldingsfrist

5 dec, 2022

Andre Arrangementer & kurser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.