KL 13:00 - 16:00

Sted: Tårnet hos Børns Vilkår

Trekronergade 26, 2500 København, Danmark

Møde i Rådgivningsnetværket: Rådgivning via chat og sms

Chat og sms-rådgivning stiller særlige krav til rådgivernes kommunikation, fordi de kun har skriftsproget til rådighed. For hvordan opbygger man en relation til brugeren og etablerer tillid og nærvær, når brugeren og rådgiveren hverken kan se eller høre hinanden? Hvordan opbygger man samtalen op? Og er der nogle særlige faldgruber, man skal være opmærksom på, når man rådgiver på skrift?

På netværksmødet i oktober skal vi tale om, hvad det særlige er ved at rådgive på skrift over SMS og chat. Herunder hvilke særlige krav det stiller, hvis man vil sikre en god oplevelse og et godt udbytte for brugeren.

INDHOLD
På mødet vil Børns Vilkår holde et oplæg om, hvordan de helt griber rådgivningen på skrift an - herunder hvordan de arbejder med at etablere en god kontakt til brugerne. Derudover vil vi som altid have øvelser og drøftelser i grupper, hvor deltagerne får mulighed for at tale sammen om spørgsmål relateret til emnet.

PROGRAM

  • Velkommen v. RådgivningsDanmark
  • Oplæg om Børns Vilkårs arbejde med rådgivning på skrift v. børnefaglige konsulenter Lisbeth Herløv Noringriis og Charlotte Smerup
  • To og to – hvad tager vi med os fra oplægget?
  • Øvelse: Vi afprøver tips og tricks fra Børns Vilkår sammen
  • Du har vundet to sparringspartnere: Hvad udfordrer os vedr. at tilbyde rådgivning på skrift?
  • Præsentation af kommende arrangementer og tak for i dag v. RådgivningsDanmark

TILMELDING
Tilmelding sker her på siden. Tilmeldingsfristen er den 02.10.2023.

Vær OBS på, at arrangementet finder sted hos Børns Vilkår på Trekronergade 26, Lokalet Tårnet, 2500 Valby.

Deltagere fra rådgivningstilbud, der ligger uden for hovedstadsområdet, kan melde sig til online-deltagelse. Dette vælges i forbindelse med tilmeldingen. 

Husk, at melde afbud via info@radgivnings.dk, hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage i arrangementet. Udebliver du uden at melde afbud, vil vi opkræve et gebyr på 250 kr. via faktura til din organisation.

 

Tilmeldingsfrist

2 okt, 2023

Andre Arrangementer & kurser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.