KL 13:00 - 16:00

Sted: Kælderen hos RådgivningsDanmark

Martinsvej 7, 1926 Frederiksberg, Danmark

Møde i rådgivningsnetværket: Løbende introduktion af rådgivere

Rådgivninger bør have et introduktionsforløb for nye rådgivere, som sikrer, at de kan varetage deres opgave. Det har både betydning for rådgivningens kvalitet og rådgivernes trivsel.

Men hvordan kan man gribe introduktionen an, hvis det ikke kan lade sig gøre at samle nye rådgivere til egentlige introduktionsuddannelser, fordi man rekrutterer løbende eller sjældent og drypvist? Hvordan sikrer man sig, at de nye rådgivere f.eks. kender og kan anvende de redskaber og ressourcer, som er nødvendige?

Det er emnet for mødet i rådgivningsnetværket, som finder sted i marts.

INDHOLD
Som altid er erfaringsudveksling og videndeling omdrejningspunktet i rådgivningsnetværket. På mødet vil Kirstine Busk Folkmann og Arif Salam, som er hhv. sekretariatsleder og projektkoordinator hos Den Frie Rådgivning, fortælle, hvordan de arbejder med løbende introduktion af nye rådgivere. Emnet vil desuden blive diskuteret af deltagerne i grupper.

PROGRAM
Programmet følger her på siden.

TILMELDING
Tilmelding sker her på siden. Tilmeldingsfristen er den 13. marts 2024.

OBS: Mødet er planlagt til fysisk fremmøde, men hvis du kommer fra en organisation, som ligger uden for hovedstadsområdet, og derfor ikke har mulighed for at deltage fysisk, vil der også være mulighed for at være med online. Det vælger du i forbindelse med tilmeldingen.

Husk, at melde afbud via info@radgivnings.dk, hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage i arrangementet. Udebliver du uden at melde afbud, vil vi opkræve et gebyr på 250 kr. via faktura til din organisation.


Tilmeldingsfrist

13 mar, 2024

Andre arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.