KL 13:00 - 16:00

Sted: RådgivningsDanmark

Martinsvej 7, kælderen, 1926 Frederiksberg, Danmark

Møde i rådgivningsnetværket: Kvalitetssikring på tværs af afdelinger

Mange rådgivninger har afdelinger forskellige steder i landet. Det stiller krav til, at rådgivningen har særlig opmærksomhed på samarbejde og videndeling for at kunne udvikle og sikre kvaliteten på tværs af afdelingerne. Men hvordan kan samarbejdet og videndelingen gribes an? Og hvor ens skal rammerne være på tværs af afdelinger for, at kvaliteten kan fastholdes? Det er spørgsmål som disse, vi stiller os selv på mødet i rådgivningsnetværket i juni.

INDHOLD
Som altid er erfaringsudveksling og videndeling omdrejningspunktet i rådgivningsnetværket.

På mødet vil vi få besøg af daglig leder i frivilligsektionen hos Center for Seksuelt Misbrugte (CSM), Anette Fauerskov B. Jørgensen. CSM har en national chatrådgivning, som varetages af tre afdelinger forskellige steder i landet. Til mødet vil Anette fortælle om, hvordan CSM har arbejdet med at styrke samarbejde og videndeling mellem de tre afdelinger, som et led i rådgivningens akkrediteringsproces.

Derudover kommer centerchef Anders Friche fra headspace. headspace har 28 centre, og Anders vil fortælle om, hvordan de helt konkret arbejder med at dele viden og samarbejde på tværs af centrene - herunder hvilke greb headspace bruger til det på møder mellem centercheferne.

Emnet vil desuden blive diskuteret af deltagerne i grupper.

PROGRAM
Programmet vil indebære både oplæg, interview og erfaringsudveksling i grupper. 

Det præcise program følger her på siden.

TILMELDING
Tilmelding sker her på siden efter princippet først til mølle.

Tilmeldingsfristen er d. 27. maj 2024.

OBS:
Mødet er planlagt til fysisk fremmøde. Det vil sige, at der kan være øvelser og lignende, som er mest velegnede til at deltage i fysisk. Men hvis du kommer fra en organisation, som ligger uden for hovedstadsområdet, og derfor ikke har mulighed for at deltage fysisk, vil der også være mulighed for at være med online. Det vælger du i forbindelse med tilmeldingen. 

Husk at melde afbud så hurtigt som muligt via info@radgivnings.dk, hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage i arrangementet. Hvis arrangementet er fyldt op, kan en anden få glæde af din plads.

Udebliver du uden at melde afbud, vil vi opkræve et gebyr på 250 kr. via faktura til din organisation.

Tilmeldingsfrist

27 maj, 2024

Andre arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få spændende nyheder, læs faglige artikler og se vores arrangementer

Nej tak, jeg vil ikke tilmelde mig.